Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ντοματοκεφτέδες


Ντοματοκεφτέδες εύκολοι και νόστιμοι, συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο ή μεζές για ουζάκι στη βεράντα , αφού η θερμοκρασία ανέβηκε αισθητά τώρα πια !




Ντομάτες δεν είχα, είχα ντοματάκι ψιλοκομμένο κατάλληλο για τους κεφτέδες μου! Το έβαλα στο μπλέντερ με το κρεμμύδι και μετά τα στράγγιξα στο ψιλό σουρωτήρι να φύγουν τα υγρά!






Ψιλόκοψα μαιντανό και φύλλα από κρεμμυδάκι φρέσκο , έριξα πιπέρι, αλάτι , μοσχοκάρυδο και τριμμένο σκόρδο και τα έριξα στο μείγμα. Πρόσθεσα αλεύρι ( χωρίς γλουτένη εγώ ) και λίγο μπέικιν ,να σφίξει λίγο το μείγμα , με το μάτι όλα, δεν κάθισα να μετράω και να ζυγίζω!






Έβαλα ελαιόλαδο μπόλικο στο τηγάνι να κάψει και έριξα μέσα με το κουταλάκι μείγμα. Τηγάνισα να πάρουν ωραίο χρώμα και άφησα σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τα πολλά λάδια! Έτοιμοι οι κεφτέδες μου!! Καλή μας όρεξη!!!
Tip : Μπορούμε να ρίξουμε μέσα τριμμένη φέτα ή άλλο τριμμένο τυρί για περισσότερη νοστιμιά!! Την επομένη θα το κάνω !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

  Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!! Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD. Για...