Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

 


Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!!
Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD.

Για 23 μεγάλα μπισκότα θα χρειαστούμε 

  • 1 συσκευασία sesame cream Sisinni με στέβια
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλιά σούπας κακάο άγλυκο χ.γ.
  • 15 σταγόνες στέβια υγρή drops 
  • 1 κούπα και 1/3 αλεύρι χ.γ. ( φαρίνα 1 κούπα της doves self raising και 1/3 κούπας ρυζάλευρο doves)
  • 1 κουταλιά γλυκού μπέικιν πάουντερ χ.γ.
  • Τρούφα Victory σκαλιέτα χ.γ. 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε καλά με ένα  πιρούνι ή αυγοδάρτη.
  2.  Προσθέτουμε την στέβια και την ταχινόκρεμα. Ανακατεύουμε να ενωθούν. 
  3. Ρίχνουμε το μπείκιν, το κακάο και το αλεύρι και ανακατεύουμε .
  4. Τέλος προσθέτουμε την τρούφα.
  5. Πλάθουμε με τα χέρια την ζύμη λίγο να ενωθούν όλα τα υλικά καλά , όχι πολύ όμως για να μην βγάλει το λάδι από την ταχινόκρεμα.
  6. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια την ζύμη και την βάζουμε σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα.
  7. Κάνουμε σχέδια με το πιρούνι. 
  8. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς ,σε πρόγραμμα αέρα-αντιστάσεις. 
  9. Βγάζουμε και αφήνουμε να παγώσουν πριν τα βάλουμε σε ένα μπολ. 
  10. Διατηρούνται κλεισμένα καλά για αρκετό καιρό.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

  Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!! Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD. Για...