Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΠΑΓΩΤΌ ΜΕ NOCCIOLATA SISINNI , χωρίς γλουτένη, χωρίς επιπλέον ζάχαρη



ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΌ!! 

Παγωτό χωρίς γλουτένη, χωρίς επιπλέον ζάχαρη, χωρίς να κρυσταλλιάζει, με λίγα υλικά και με σούπερ απολαυστική γεύση και υφή!!!!! Άντε να κρατηθώ τώρα...δεν θα φάει κανείς άλλος, μόνο εγώ!!!! Τη nocciolata μου δεν την μοιράζομαι 😛

Πόσα υλικά θέλει ένα παγωτό? Μετά βίας έβαλα 4 😎
  • 1 φυτική κρέμα Kretorre ή Adoro 500 ml.
  • 1 Nocciolata #Sisinni
  • 2 κουταλιές σούπας κονιάκ
  • κομμένο σε κυβάκια μικρά γλυκό κουταλιού ( έβαλα το πορτοκάλι που είχα κάνει φέτος)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλά τα βήματα. Θέλει να διαθέσετε 3 ώρες στο σπίτι , μόνο αυτό να προγραμματίσετε.
  1. Χτυπάμε την φυτική κρέμα σε σαντιγί να σφίξει καλά και να κάνει κορφές. Την βάζουμε σε κλειστό μπολ στην κατάψυξη .
  2. Μετά από μια ώρα βγάζουμε την σαντιγί και προσθέτουμε μέσα την nocciolata . Όλη! Αν κρατηθείτε και δεν φάτε κάμποση με το κουτάλι 😛
  3. Χτυπάμε με το μίξερ να ανακατωθεί καλά. Βάζουμε πάλι στην κατάψυξη για 1 ώρα.
  4. Βγάζουμε απ την κατάψυξη και ρίχνουμε το κονιάκ ( αυτό είναι το υλικό που δεν θα αφήσει το παγωτό μας να κάνει κρυστάλλους 😎) ρίχνουμε και το ψιλοκομμένο γλυκό κουταλιού (έβαλα 3 μεγάλα κομμάτια πορτοκάλι , με λίγο απ το μελωμένο σιρόπι του, όσο είχαν πάνω οι φλούδες ) και ανακατεύουμε καλά πάλι με το μίξερ.
  5. Βάζουμε στην κατάψυξη και αφήνουμε για ώρες να παγώσει καλά.
  6. Σερβίρουμε με σιρόπι αν θέλουμε επιπλέον ή και σκέτο. Εγώ δεν ήθελα να μου χαλάσει την γεύση του κανένα σιρόπι !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

  Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!! Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD. Για...