Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τυροπιτάκια εύκολα ( χωρίς γλουτένη )

Η εύκολη και γρήγορη συνταγή μου για τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια!! Σαν το φύλλο της πίτας περίπου!! Αν θέλουμε πιο ψωμένια υφή πλάθουμε τα πιτάκια μας πιο χοντρά. Μπορούμε επίσης να τα ψήσουμε στον φούρνο , στους 180' στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσουν καλά. 

ΥΛΙΚΑ για 20 κομμάτια


5 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό ( ένα κεσεδάκι )
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι ψιλό
1 αυγό

Αλεύρι Glutafin όσο πάρει ( ή άλλο από στάρι χ.γ. ) ( 450 γρ. πήρε )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για να γίνει μια ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε πιτάκια και τα γεμίζουμε με τυρί ή ότι άλλο θέλουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά. Απολαμβάνουμε ζεστά αλλά και την άλλη μέρα να μείνουν θα είναι πολύ καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

  Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!! Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD. Για...