Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Γαλακτομπουρεκάκια χωρίς γλουτένη με σπιτικό φύλλο

    Απ' τα πράγματα που λείπουν περισσότερο από έναν με κοιλιοκάκη είναι τα γλυκά με φύλλο στο φούρνο, όπως ο μπακλαβάς και το γαλακτομπούρεκο! Δύσκολο πράμα να γίνει φύλλο καλό , λεπτό, να απορροφάει το σιρόπι και να ροδίζει ωραία! Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!! Εγώ τα κατάφερα και σας το παρουσιάζω! Την συνταγή μου αυτή θα την βρείτε και στο νέο βιβλίο με συνταγές που κυκλοφόρησε η εταιρία ΗΛΙΟΣ ζυμαρικά! 
   Μπορείτε να ανοίξετε το φύλλο στον πάγκο με την βοήθεια νισεστέ ή ρυζάλευρου χ.γ. ,αλλά επίσης μπορείτε να το ανοίξετε και στην μηχανή για φύλλα. Τα γαλακτομπουρεκάκια μου μένουν για μέρες μαλακά και ωραία !!! Μάλιστα, την δεύτερη μέρα είναι πιο ωραία απ' ότι την πρώτη που τα φτιάχνω! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

  Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!! Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD. Για...