Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Η ΓΛΥΚΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ, ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ ΧΩΡΊΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ




Τα πορτοκάλια είναι στην καλύτερη εποχή τους , έχουν βγάλει όλη την γλύκα στον χυμό τους και είναι σε αφθονία στα περιβόλια της Αιγιάλειας. Γι αυτό είπα κι εγώ να εκμεταλλευτώ τον χυμό τους και να τον παντρέψω με την σοκολάτα Sisinni !!! Πορτοκάλι και σοκολάτα τι απίθανος συνδυασμός!!! Να έρχεται η οξύτητα του πορτοκαλιού να μετριάζει την γλυκύτητα της σοκολάτας και το ανάποδο!!!
Έφτιαξα την γλυκιά αμαρτία της Γωγώς όπως την λέει και δίκιο έχει, είναι γλυκιά σαν αμαρτία η απόλαυση αυτού εδώ του γλυκού!! Ελαφρύ , γρήγορο, ξεχωριστό!!! Δοκιμάστε να το κάνετε και περιμένω γνώμες!!!
Η συνταγή της Γωγώς παρακάτω με τις δικές μου αλλαγές.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
φρυγανιές Παπαδοπούλου χ.γ. - τοσες ωστε να καλυψουν ενα τετραγωνο ταψακι η’ενα ταπερ 20 επι 20
Για το Σιροπι
Ζαχαρη - 1/3 φλ.τσαγιου
νερο - 1/3 φλ.τσαγιου
Βανιλια Καψουλα - 1
Για την κρεμα
χυμο πορτοκαλι - 500 ml
Βουτυρο Αγελαδος - 160 γρ. σε θερμοκρασια δωματιου
αβγα - 2 σε θερμοκρασια δωματιου
Ζαχαρη - 1/3 φλ.τσαγιου
κορν φλαουρ - 5 κ.γλυκου γεματα φουσκωτα
Για την κρεμα Γκαναζ
κρεμα γαλακτος - 300 ml
κουβερτουρα Sisinni υγείας και γάλακτος μαζί - 400 γρ.
Βουτυρο - 1 κ.γλυκου
Αλατι - 1 πρεζα

https://www.youtube.com/watch?v=w4trD9LOJzM
 — μαζί με RITO'S FOOD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπισκότα με ταχίνι Sisinni και στέβια, χωρίς γλουτένη

  Μπισκότα με άρωμα από ταχίνι , κατάλληλα για διαβητικούς και κοιλιοκακικούς!! Πάντα με την συμβολή των προϊόντων της @RITO'S FOOD. Για...