Κρέμα στο μπολ αλλά ιδανική και για κρέμα σε γλυκό ψυγείου. Πάντα με συστατικό Sisinni
Υλικά για 7 μπολ
50 γρ κακάο σκόνη NESTLE
100 γρ νισεστέ ΑΚΙΣ
1250 μλ γάλα
40 γρ ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια
100 γρ κουβερτούρα υγείας #Sisinni
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και το αφήνουμε στην φωτιά να γίνει καυτό και το αποσύρουμε.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κακάο και το νισσεστέ κοσκινισμένα , την ζάχαρη και την βανίλια και με τον αυγοδάρτη ανακατεύουμε καλά να διαλυθούν στο γάλα.
Βάζουμε την κατσαρόλα πάλι στην μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει .
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα απ την φωτιά, ρίχνουμε την κουβερτούρα μέσα, ανακατεύουμε να λιώσει καλά και σερβίρουμε στα μπολ.
Μπορούμε αυτή την κρέμα να την βάλουμε σε γλυκό ψυγείου πάνω από παντεσπάνια ή σαβαγιάρ σαν κρέμα άνθος αραβοσίτου.
— μαζί με RITO'S FOOD50 γρ κακάο σκόνη NESTLE
100 γρ νισεστέ ΑΚΙΣ
1250 μλ γάλα
40 γρ ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια
100 γρ κουβερτούρα υγείας #Sisinni
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και το αφήνουμε στην φωτιά να γίνει καυτό και το αποσύρουμε.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κακάο και το νισσεστέ κοσκινισμένα , την ζάχαρη και την βανίλια και με τον αυγοδάρτη ανακατεύουμε καλά να διαλυθούν στο γάλα.
Βάζουμε την κατσαρόλα πάλι στην μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει .
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα απ την φωτιά, ρίχνουμε την κουβερτούρα μέσα, ανακατεύουμε να λιώσει καλά και σερβίρουμε στα μπολ.
Μπορούμε αυτή την κρέμα να την βάλουμε σε γλυκό ψυγείου πάνω από παντεσπάνια ή σαβαγιάρ σαν κρέμα άνθος αραβοσίτου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου